بهترین غذایی که پختم: کشف طعم بهشتی در آشپزخانه خودم!
سلام به همه کدبانوهای عزیز و علاقهمندان به آشپزی! امروز میخوام در مورد تجربهای صحبت کنم که طعمش هنوز زیر زبونمه: پختن یک غذای فوقالعاده که کلی حس خوب بهم داد. این تجربه رو با الهام از پستهای نی نی سایت کسب کردم و حسابی کیف کردم.
ماجرا از اونجا شروع شد که دنبال یه غذای جدید و خاص بودم. توی نی نی سایت کلی تاپیک دیدم که خانمها از غذاهای مختلف تعریف میکردن. بعد از کلی گشت و گذار، بالاخره تصمیم گرفتم یه رسپی خاص رو امتحان کنم: “مرغ شکم پر با سس انار و گردو”.

- 🌐اولین قدم، انتخاب یه مرغ باکیفیت بود. رفتم سراغ مرغ فروشی مورد اعتمادم.
- 🌐بعدش، مواد لازم برای داخل شکم مرغ رو آماده کردم: پیاز داغ، گردوی خرد شده، زرشک، آلو خورشتی، کشمش، سبزی معطر (گشنیز و جعفری)، نمک و فلفل.
- 🌐همه مواد رو تفت دادم تا عطرشون بلند بشه.
- 🌐شکم مرغ رو با این مواد پر کردم و با نخ و سوزن دوختم.
- 🌐برای سس انار، از رب انار خونگی استفاده کردم.
- 🌐رب انار رو با کمی آب، شکر (برای ملس شدن)، نمک و فلفل مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا غلیظ بشه.
- 🌐مرغ رو داخل سس انار غلتوندم و توی فر گذاشتم تا بپزه.
- 🌐هر از گاهی از سس روی مرغ میریختم تا خشک نشه و خوب رنگ بگیره.
- 🌐بوی عطر انار و گردو کل خونه رو پر کرده بود!
- 🌐وقتی مرغ کاملاً پخت و طلایی شد، از فر درآوردم.
- 🌐برای تزئین، از دانههای انار و جعفری خرد شده استفاده کردم.
- 🌐نتیجه کار یه غذای فوقالعاده خوشمزه و خوش عطر بود.
- 🌐طعم ملس انار و گردو با طعم مرغ ترکیب بینظیری ایجاد کرده بود.
- 🌐همه اعضای خانواده عاشق این غذا شدن.
- 🌐حتی بچهها که معمولاً خیلی سخت غذا میخورن، این بار با اشتها خوردن.
- 🌐بعد از اون، مرغ شکم پر با سس انار و گردو تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقه ما شد.
- 🌐هربار که این غذا رو درست میکنم، یاد تجربههای خوب نی نی سایت میافتم.
- 🌐خوشحالم که تونستم یه غذای جدید و خوشمزه رو به لیست غذاهای خونگیمون اضافه کنم.
- 🌐پیشنهاد میکنم شما هم این رسپی رو امتحان کنید!
این تجربه نشون داد که با کمی خلاقیت و بهرهگیری از تجربیات دیگران، میشه غذاهای فوقالعادهای درست کرد و لحظات خوشی رو برای خودمون و عزیزانمون رقم زد.
امیدوارم این پست براتون مفید بوده باشه. منتظر نظرات و پیشنهاداتتون هستم!
به امید آشپزیهای لذتبخش!
بهترین غذایی که پختم: یک تجربه خوشمزه با الهام از نی نی سایت
خورشت قیمه نذری به سبک مامان بزرگ
همیشه دلم میخواست قیمهای بپزم که طعم قیمههای نذری مامان بزرگ رو بده.اون عطر و طعم بینظیرش که آدم رو میبرد به دوران کودکی.برای همین، یه روز تصمیم گرفتم تمام تجربههایی که توی نی نی سایت خونده بودم رو یه جا جمع کنم و یه قیمه فوقالعاده بپزم.اولین نکتهای که یاد گرفتم، بهرهگیری از گوشت گوسفندی بود.گوشت گوسفندی طعم قیمه رو خیلی بهتر میکنه.یه مقدار دنبه هم اضافه کردم که چربی و طعم بیشتری بهش بده.بعد از اون، نوبت به پیاز داغ رسید.توی نی نی سایت خیلی تاکید شده بود که پیاز داغ باید حسابی طلایی و کاراملی بشه.
من هم حوصله کردم و آروم آروم پیاز رو تفت دادم تا به اون رنگ و طعم دلخواه رسید.لپه رو هم از شب قبل خیس کردم و چند بار آبش رو عوض کردم تا نفخش گرفته بشه.بعد از اینکه گوشت تفت خورد، لپه رو هم اضافه کردم و یه کم دیگه تفت دادم.ادویهها هم خیلی مهم بودن.از زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و یه مقدار خیلی کم پودر هل استفاده کردم.دارچین و هل عطر خیلی خوبی به قیمه میده.رب گوجه فرنگی رو هم توی روغن تفت دادم تا رنگش باز بشه و طعم خامیش از بین بره.
بعد رب رو به گوشت و لپه اضافه کردم.
ته چین مرغ زعفرانی با عطر بهار نارنج
ته چین یکی از غذاهای مورد علاقه منه، اما همیشه یه کوچولو تو پختش مشکل داشتم.یا برنجش خیلی خشک میشد، یا مرغش بیمزه میشد.تا اینکه توی نی نی سایت یه دستور پخت خیلی خوب پیدا کردم که تمام مشکلات من رو حل کرد.اول از همه، مرغ رو با پیاز، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه پختم.یه مقدار زعفران دم کرده هم بهش اضافه کردم تا رنگ و عطرش عالی بشه.برنج رو هم از قبل خیس کردم و بعد آبکش کردم.مهمترین نکته این بود که برنج نباید خیلی نرم بشه.باید یه کم دونتر باشه.
توی یه کاسه، تخم مرغ، ماست چکیده، زعفران دم کرده و یه کم روغن رو با هم مخلوط کردم.
این مخلوط باعث میشه ته چین خیلی خوشرنگ و خوشمزه بشه.یه لایه برنج توی قابلمه ریختم و بعد یه لایه مرغ ریش ریش شده.این کار رو چند بار تکرار کردم تا تمام مواد تموم بشه.لایه آخر باید برنج باشه.یه مقدار بهار نارنج هم به مواد اضافه کردم که عطر خیلی خوبی به ته چین داد.
کباب کوبیده خانگی آبدار و خوشمزه
کباب کوبیده همیشه یه چالش بزرگ برای من بوده.یا خیلی سفت میشد، یا از سیخ میافتاد.اما با یه سری ترفندهایی که توی نی نی سایت یاد گرفتم، تونستم یه کباب کوبیده فوقالعاده بپزم.مهمترین نکته توی کباب کوبیده، بهرهگیری از گوشت چرب و تازه است.من از مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله استفاده کردم.یه مقدار دنبه گوسفندی هم اضافه کردم که چربی کباب بیشتر بشه.پیاز رو هم رنده کردم و آبش رو حسابی گرفتم.آب پیاز باعث میشه کباب از سیخ بیفته.گوشت، پیاز، نمک و فلفل رو با هم خوب ورز دادم.
ورز دادن گوشت خیلی مهمه.
باید حداقل 10 دقیقه گوشت رو ورز بدید تا چسبندگی پیدا کنه.بعد از ورز دادن، گوشت رو به مدت یک ساعت توی یخچال گذاشتم تا استراحت کنه.قبل از اینکه کبابها رو به سیخ بزنم، دستم رو با آب پیاز خیس کردم.این کار باعث میشه گوشت بهتر به سیخ بچسبه.کبابها رو روی ذغال گداخته پختم و مدام اونها رو چرخوندم تا نسوزن.






