نی‌ نی سایت

ایده‌های غذای نونی برای مهمانی: گلچینی از تجربیات نی نی سایت

وقتی مهمون دارید و دنبال یه پذیرایی شیک و خوشمزه هستید، غذاهای نونی یه انتخاب عالی‌اند. هم درست کردنشون نسبتاً آسونه و هم تنوع بالایی دارن که می‌تونید با توجه به سلیقه مهموناتون انتخاب کنید. من توی نی نی سایت یه گشتی زدم و 23 تا از بهترین تجربه‌ها و ایده‌ها رو براتون جمع‌آوری کردم:

این لیست، ترکیبی از غذاهای ساده، مجلسی و فینگرفودی هست که می‌تونه برای هر نوع مهمونی مناسب باشه:

  • 🌐

    مینی پیتزا:

    یه گزینه کلاسیک و همیشه محبوب. با نون تست یا نون پیتزای کوچیک درست میشه و با هر چیزی که دوست دارید می‌تونید تزیینش کنید.
  • 🌐

    کلاب ساندویچ:

    لایه‌های مختلف ژامبون، مرغ، گوجه و کاهو روی نون تست، یه ساندویچ خوشمزه و سیرکننده می‌سازه.
  • 🌐

    اسنک رول:

    نون لواش رو با مواد دلخواه (مثل پنیر، سبزیجات، گوشت چرخ‌کرده) پر کنید و رول کنید و برش بزنید.
  • 🌐

    بورک گوشت:

    یه غذای ترکیه‌ای خوشمزه که با خمیر یوفکا و گوشت چرخ‌کرده درست میشه.
  • 🌐

    سمبوسه:

    یه فینگرفود هندی محبوب که با نون لواش یا خمیر سمبوسه و مواد مختلف درست میشه.
  • 🌐

    پیراشکی گوشت:

    یه خمیر لطیف که با گوشت چرخ‌کرده پر میشه و سرخ یا پخته میشه.
  • 🌐

    توست فرانسوی:

    یه صبحانه یا میان‌وعده خوشمزه که با نون تست و شیر و تخم مرغ درست میشه.
  • 🌐

    کاناپ مرغ و گردو:

    یه فینگرفود شیک و مجلسی که با نون تست، مرغ پخته، گردو و سس مایونز درست میشه.
  • 🌐

    راتاتویی با نان:

    راتاتویی، خوراک سبزیجات فرانسوی را با نان تست یا باگت سرو کنید.
  • 🌐

    بروسکتا:

    نان تست برشته شده با گوجه فرنگی، سیر، ریحان و روغن زیتون.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 🌐

    مینی ساندویچ الویه:

    الویه رو توی نون‌های کوچیک ساندویچی بریزید و یه فینگرفود خوشمزه درست کنید.
  • 🌐

    نان سیر:

    نان باگت رو با سیر و کره طعم دار کنید و توی فر بپزید.
  • 🌐

    کوکو سبزی رولی:

    کوکو سبزی رو رول کنید و برش بزنید.
  • 🌐

    نان پنیر سبزی:

    نون با طعم و عطر سبزیجات و پنیر یه گزینه عالی برای کنار غذا یا عصرونه است.
  • 🌐

    فتیر:

    یه نون محلی خوشمزه که با مواد مختلف درست میشه.
  • 🌐

    اشترودل گوشت:

    خمیر اشترودل با مواد گوشتی پر میشه.
  • 🌐

    تارت کشک و بادمجان:

    یه تارت خوشمزه و مجلسی با طعم کشک و بادمجان.
  • 🌐

    بقچه بادمجان:

    بادمجان دلمه‌ای شکل با مواد گوشتی و برنج پر میشه و به شکل بقچه بسته میشه.
  • 🌐

    دلمه برگ مو:

    یه غذای سنتی خوشمزه که با برگ مو و مواد مختلف پر میشه.
  • 🌐

    دلمه فلفل دلمه ای:

    فلفل دلمه ای با مواد گوشتی و برنج پر میشه.
  • 🌐

    کرپ با مواد گوشتی:

    کرپ رو با مواد گوشتی پر کنید و یه غذای خوشمزه درست کنید.
  • 🌐

    پای گوشت:

    یه پای خوشمزه و سیرکننده با خمیر و مواد گوشتی.
  • 🌐

    کیش لورن:

    یه تارت خوشمزه و مجلسی با تخم مرغ، خامه و مواد مختلف.

امیدوارم این ایده‌ها بهتون کمک کنه یه مهمونی خوشمزه و به یادموندنی داشته باشید.

نوش جان!




ایده‌های غذای نونی برای مهمانی از نی نی سایت

ایده‌های غذای نونی برای مهمانی – گلچینی از نی نی سایت

رول سوسیس و پنیر

خمیر یوفکا رو باز کنید، روش سس کچاپ بزنید. سوسیس و پنیر ورقه ای بذارید و رول کنید. بعد برش بزنید و تو فر بذارید. یه کم کنجد هم روش بپاشید خوشگل میشه. بچه ها عاشقش میشن، بزرگترا هم بدشون نمیاد. میشه سوسیس دودی هم استفاده کرد طعمش خاص تر میشه. یادتون نره خیلی نذارید تو فر بمونه که خشک نشه. یه سس خردل هم کنارش بذارید عالیه. اگر رژیم ندارید، یه کم پنیر پیتزا هم توش بریزید.

مینی پیتزا با نون تست

نون تست ها رو بچینید تو سینی فر. روش سس پیتزا بزنید. بعد مواد پیتزا مثل قارچ، فلفل دلمه ای و گوشت چرخ کرده رو بریزید. پنیر پیتزا هم فراوون بریزید و بذارید تو فر تا پنیرش آب شه. میشه از قبل قارچ و فلفل دلمه ای رو یه تفت کوچیک داد. سلیقه ایه دیگه، هر چی دوست دارید مواد بریزید. نون تست سبوس دار هم میشه استفاده کرد. بجای گوشت، مرغ ریش ریش شده هم خوشمزه میشه.

کلاب ساندویچ

نان تست رو بردارید، روش مایونز بزنید. بعد یه لایه ژامبون، یه لایه پنیر ورقه ای و یه لایه کاهو بذارید. یه نون تست دیگه بذارید روش و همین مراحل رو تکرار کنید. در آخر با یه خلال دندون محکم کنید و به شکل مثلثی برش بزنید. میشه یه لایه گوجه فرنگی هم گذاشت. خیارشور هم اگه دوست دارید بذارید. مهم اینه که موادش تازه باشن.

اسنک با نون لواش

نون لواش رو پهن کنید، روش پنیر خامه ای بمالید. بعد گردو خرد شده و سبزی خوردن (مثل نعنا و ریحون) روش بپاشید. رول کنید و برش بزنید. خیلی آسون و سریع آماده میشه. میشه به جای پنیر خامه ای، از ماست چکیده هم استفاده کرد. اگر دوست دارید یه کم کشمش هم بریزید. برای بچه ها خیلی مقویه.

سمبوسه با نون لواش

نون لواش رو به صورت نوارهای باریک برش بزنید. مواد سمبوسه (سیب زمینی پخته و پیاز داغ و ادویه) رو آماده کنید. مواد رو داخل نون بذارید و به صورت مثلثی بپیچید. بعد تو روغن سرخ کنید. میشه مواد سمبوسه رو با گوشت چرخ کرده هم درست کرد. مواظب باشید زیاد سرخ نشه که بسوزه. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بذارید تا روغنش گرفته بشه.

بورک با خمیر یوفکا

خمیر یوفکا رو باز کنید، روش کره آب شده بمالید. مواد بورک (مثل اسفناج و پنیر یا گوشت چرخ کرده و پیاز داغ) رو بذارید داخلش. به صورت لوله ای یا مثلثی بپیچید. روش زرده تخم مرغ بمالید و کنجد بپاشید. تو فر بذارید تا طلایی بشه. میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری هم استفاده کنید. بورک سیب زمینی و جعفری هم خیلی خوشمزه میشه.

نون سیر

نان باگت رو برش بزنید، روش کره آب شده و سیر له شده بمالید. جعفری خرد شده هم روش بپاشید. تو فر بذارید تا گرم بشه و عطر سیر بلند شه. میتونید یه کم پنیر پیتزا هم روش بریزید. نون سیر رو کنار سوپ هم سرو میکنن. سیر خیلی خاصیت داره. نون سیر رو میتونید از قبل آماده کنید و قبل از مهمونی فقط تو فر بذارید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. یک بار برای مهمانی ناهار رول سوسیس و پنیر درست کردم که فکر می کردم ساده ترین گزینه است اما وقتی سوسیس ها را نپخته داخل رول گذاشتم، وسطش بعد از پختن خام ماند. بهتر است سوسیس ها را از قبل کمی تفت دهید یا آب پز کنید. اینطوری مطمئن می شوید کاملا پخته اند و وسطش خام نمی ماند.

    برای کلاب ساندویچ بعضی ها نان تست را همینطور خشک استفاده می کنند که طعم خیلی خشکی دارد. اگر نان ها را کمی در مخلوط شیر و تخم مرغ بخیسانید و بعد سرخ کنید، هم نرم تر می شود هم طعم بهتری پیدا می کند. این کار را دیروز برای خانواده ام انجام دادم و تفاوتش را احساس کردند.

    اسنک با نون لواش هم گزینه خوبی است اما وقتی سبزی های تازه مثل نعنا و ریحان را از قبل خرد می کنید و کنار می گذارید، ممکن است سیاه شوند. بهتر است دقیقا قبل از سرو سبزی ها را خرد کنید تا تازه بمانند. یک بار سبزی ها را صبح خرد کردم و عصر که مهمان ها رسیدند، کاملا تغییر رنگ داده بود.

    سمبوسه با نون لواش را خیلی ها زیاد سرخ می کنند تا طلایی شود اما اگر روغن داغ نباشد، نون لواش روغن زیادی جذب می کند. روغن باید کاملا داغ باشد تا سمبوسه سریع سرخ شود و چربی کمتری بگیرد. دفعه قبل روغنم سرد بود و سمبوسه ها کاملا چرب شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا